Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa500g85kcal2g12.5g3g3.5g
Purjosipuli 265g61kcal4.8g6.4g0.5g5.6g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Tomaatti 250g57kcal1.4g8.6g0.8g3.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g22g47kcal3g4.7g1.8g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3105g1317kcal26.2g81.8g94g31.8g
Valittu annoskoko1553g658kcal13.1g40.9g47g15.9g
Annoskoko puolitettuna776g329kcal6.6g20.5g23.5g8g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665