Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 100g34kcal3.1g5g0.1g0g
Maito rasvaton 200ml100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Mustikka metsä- 250g110kcal1.3g16g1.5g8.3g
Raparperi 180g61kcal1.2g9.9g0.2g2.5g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g7315kcal115.6g1047.2g274g44.6g
Valittu annoskoko1480g3658kcal57.8g523.6g137g22.3g
Annoskoko puolitettuna740g1829kcal28.9g261.8g68.5g11.2g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294678