Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk600g161kcal3.6g31.8g1.2g8.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2095g1675kcal143.2g73.4g87.8g19.8g
Valittu annoskoko1048g838kcal71.6g36.7g43.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna524g419kcal35.8g18.4g22g5g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803