Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g663kcal75.9g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)97g26kcal1.3g4.7g0.2g1.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.7g5.9kcal0.5g0.9g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk685g184kcal4.1g36.3g1.4g9.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.6g77kcal0g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2392g1912kcal163.6g83.8g100.4g22.6g
Valittu annoskoko1196g956kcal81.8g41.9g50.2g11.3g
Annoskoko puolitettuna598g478kcal40.9g21g25.1g5.7g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803