Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g829kcal94.9g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.1g7.4kcal0.6g1.2g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk856g230kcal5.1g45.4g1.7g12g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g96kcal0g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2990g2390kcal204.4g104.8g125.2g28.4g
Valittu annoskoko1495g1195kcal102.2g52.4g62.6g14.2g
Annoskoko puolitettuna748g598kcal51.1g26.2g31.3g7.1g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803