Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha599g995kcal113.9g0g59.9g0g
Sipuli (kuorittu)146g39kcal1.9g7g0.3g2.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.6g8.9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk1028g275kcal6.2g54.5g2.1g14.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g116kcal0g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3588g2868kcal245.4g125.8g150.4g34.2g
Valittu annoskoko1794g1434kcal122.7g62.9g75.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna897g717kcal61.4g31.5g37.6g8.6g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803