Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha699g1161kcal132.9g0g69.9g0g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk1199g321kcal7.2g63.5g2.4g16.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4186g3347kcal286.2g146.6g175.4g39.8g
Valittu annoskoko2093g1673kcal143.1g73.3g87.7g19.9g
Annoskoko puolitettuna1047g837kcal71.6g36.7g43.9g10g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803