Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha799g1327kcal151.9g0g79.9g0g
Sipuli (kuorittu)194g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk1370g367kcal8.2g72.6g2.7g19.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g154kcal0g0g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4784g3825kcal327g167.6g200.4g45.4g
Valittu annoskoko2392g1912kcal163.5g83.8g100.2g22.7g
Annoskoko puolitettuna1196g956kcal81.8g41.9g50.1g11.4g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803