Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha899g1493kcal170.8g0g89.9g0g
Sipuli (kuorittu)218g59kcal2.8g10.5g0.4g3.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk1541g413kcal9.2g81.7g3.1g21.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g173kcal0g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5382g4303kcal367.6g188.6g225.6g51.2g
Valittu annoskoko2691g2152kcal183.8g94.3g112.8g25.6g
Annoskoko puolitettuna1346g1076kcal91.9g47.2g56.4g12.8g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803