Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk171g46kcal1g9.1g0.3g2.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g478kcal40.8g21g24.8g5.6g
Valittu annoskoko299g239kcal20.4g10.5g12.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna150g120kcal10.2g5.3g6.2g1.4g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803