Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha999g1658kcal189.8g0g99.9g0g
Sipuli (kuorittu)243g66kcal3.2g11.6g0.5g4.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk1713g459kcal10.3g90.8g3.4g24g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g193kcal0g0g21.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5980g4781kcal408.8g209.4g250.6g56.8g
Valittu annoskoko2990g2390kcal204.4g104.7g125.3g28.4g
Annoskoko puolitettuna1495g1195kcal102.2g52.4g62.7g14.2g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803