Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattimurska, 1 prk2400g643kcal14.4g127.2g4.8g33.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8380g6700kcal572.8g293.6g351.2g79.6g
Valittu annoskoko4190g3350kcal286.4g146.8g175.6g39.8g
Annoskoko puolitettuna2095g1675kcal143.2g73.4g87.8g19.9g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803