Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk343g92kcal2.1g18.2g0.7g4.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1196g956kcal81.8g42g50.2g11.4g
Valittu annoskoko598g478kcal40.9g21g25.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna299g239kcal20.5g10.5g12.6g2.9g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803