Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal56.9g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.3g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk514g138kcal3.1g27.2g1g7.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.4g58kcal0g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1794g1434kcal122.4g62.8g75g17g
Valittu annoskoko897g717kcal61.2g31.4g37.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna449g359kcal30.6g15.7g18.8g4.3g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803