Kuningatarkääretorttu (gl)
4 kananmunaa
1,5 dl Sokeria
1,5 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Sekoita kananmunat ja sokeri keskenään.
Samoin sekoita perunajauhot ja leivinjauhe keskenään.
Sitten sekoitat jauhoseoksen munasokeriseokseen ja sekoitat kevyesti.
Pellille seos ja uuniin.
Uunissa 225 astetta ja korkeintaan 10 min. 8 minuuttia on hyvä!
Valmispohja toiselle leivinpaperille jossa pikkuisen sokeria, jäähtymään.
Täyte:
5 rkl mansikkahilloa
2,5 dl kuningatarrahkaa (yksi purkki)
Mansikkahillo tasaisesti ja sitten rahka.
Kääri rulla ja jääkaappiin yön yli, ja vóla!
Normaalikokoisia paloja saa tästä noin 16-17
Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa
Paulatha