Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.6g1g5g
Kirjolohifilee 375g621kcal62.9g0g41.3g0g
Maito, Kevyt300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2562g2466kcal181.2g185.4g105.6g12.2g
Valittu annoskoko1281g1233kcal90.6g92.7g52.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna641g617kcal45.3g46.4g26.4g3.1g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063