Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 584g444kcal11g90.5g1.2g5.8g
Kirjolohifilee 438g724kcal73.3g0g48.2g0g
Maito, Kevyt350g161kcal11.2g16.8g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Tilli, tuore 58g18kcal2.2g0.5g0.5g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2989g2877kcal211.4g216g123.6g14g
Valittu annoskoko1495g1439kcal105.7g108g61.8g7g
Annoskoko puolitettuna747g719kcal52.9g54g30.9g3.5g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063