Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 667g508kcal12.5g103.4g1.3g6.7g
Kirjolohifilee 500g827kcal83.8g0g55g0g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Tilli, tuore 67g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g3288kcal241.6g246.8g140.6g16.2g
Valittu annoskoko1708g1644kcal120.8g123.4g70.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna854g822kcal60.4g61.7g35.2g4.1g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063