Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 751g571kcal14.1g116.3g1.5g7.5g
Kirjolohifilee 563g931kcal94.3g0g61.9g0g
Maito, Kevyt450g207kcal14.4g21.6g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Tilli, tuore 75g23kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3843g3699kcal271.8g277.6g158.6g18.2g
Valittu annoskoko1922g1850kcal135.9g138.8g79.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna961g925kcal68g69.4g39.7g4.6g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063