Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 834g635kcal15.7g129.3g1.7g8.3g
Kirjolohifilee 626g1034kcal104.8g0g68.8g0g
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Tilli, tuore 83g25kcal3.1g0.8g0.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4270g4110kcal302.2g308.8g176.2g20.2g
Valittu annoskoko2135g2055kcal151.1g154.4g88.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna1068g1028kcal75.6g77.2g44.1g5.1g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063