Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1168g889kcal22g181g2.3g11.7g
Kirjolohifilee 876g1448kcal146.7g0g96.3g0g
Maito, Kevyt701g322kcal22.4g33.6g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16.1g0.4g13.2g0g
Tilli, tuore 117g35kcal4.3g1.1g0.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5978g5754kcal423g432.2g246.4g28.4g
Valittu annoskoko2989g2877kcal211.5g216.1g123.2g14.2g
Annoskoko puolitettuna1495g1439kcal105.8g108.1g61.6g7.1g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063