Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1334g1016kcal25.1g206.8g2.7g13.3g
Kirjolohifilee 1001g1655kcal167.6g0g110.1g0g
Maito, Kevyt801g368kcal25.6g38.4g12g0g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Tilli, tuore 133g40kcal4.9g1.2g1.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g6576kcal483g493.6g281.8g32.2g
Valittu annoskoko3416g3288kcal241.5g246.8g140.9g16.1g
Annoskoko puolitettuna1708g1644kcal120.8g123.4g70.5g8.1g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063