Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1501g1143kcal28.2g232.7g3g15g
Kirjolohifilee 1126g1861kcal188.6g0g123.8g0g
Maito, Kevyt901g414kcal28.8g43.2g13.5g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Tilli, tuore 150g45kcal5.5g1.4g1.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7686g7398kcal543.4g555.6g316.8g36.4g
Valittu annoskoko3843g3699kcal271.7g277.8g158.4g18.2g
Annoskoko puolitettuna1922g1850kcal135.9g138.9g79.2g9.1g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063