Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 167g127kcal3.1g25.9g0.3g1.7g
Kirjolohifilee 125g207kcal21g0g13.8g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Tilli, tuore 17g5kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g822kcal60.4g62g35.2g4.2g
Valittu annoskoko427g411kcal30.2g31g17.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna214g206kcal15.1g15.5g8.8g1.1g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.3g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063