Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1668g1270kcal31.4g258.5g3.3g16.7g
Kirjolohifilee 1251g2068kcal209.5g0g137.6g0g
Maito, Kevyt1001g460kcal32g48g15g0g
Kananmuna kuoreton 184g262kcal22.9g0.6g18.8g0g
Tilli, tuore 167g50kcal6.2g1.5g1.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8540g8220kcal604g617.2g352g40.4g
Valittu annoskoko4270g4110kcal302g308.6g176g20.2g
Annoskoko puolitettuna2135g2055kcal151g154.3g88g10.1g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063