Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2000g1523kcal37.6g310g4g20g
Kirjolohifilee 1500g2480kcal251.3g0g165g0g
Maito, Kevyt1200g552kcal38.4g57.6g18g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g9857kcal724.4g740.2g422.4g48.4g
Valittu annoskoko5120g4928kcal362.2g370.1g211.2g24.2g
Annoskoko puolitettuna2560g2464kcal181.1g185.1g105.6g12.1g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063