Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2335g1778kcal43.9g361.9g4.7g23.4g
Kirjolohifilee 1751g2896kcal293.4g0g192.7g0g
Maito, Kevyt1401g645kcal44.8g67.3g21g0g
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Tilli, tuore 234g70kcal8.6g2.1g1.9g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11956g11508kcal845.6g864.2g493.2g56.6g
Valittu annoskoko5978g5754kcal422.8g432.1g246.6g28.3g
Annoskoko puolitettuna2989g2877kcal211.4g216.1g123.3g14.2g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063