Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2669g2032kcal50.2g413.7g5.3g26.7g
Kirjolohifilee 2002g3309kcal335.3g0g220.2g0g
Maito, Kevyt1601g737kcal51.2g76.9g24g0g
Kananmuna kuoreton 294g419kcal36.7g0.9g30.1g0g
Tilli, tuore 267g80kcal9.8g2.4g2.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g13152kcal966.4g987.8g563.4g64.6g
Valittu annoskoko6832g6576kcal483.2g493.9g281.7g32.3g
Annoskoko puolitettuna3416g3288kcal241.6g247g140.9g16.2g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063