Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3002g2286kcal56.4g465.4g6g30g
Kirjolohifilee 2252g3723kcal377.2g0g247.7g0g
Maito, Kevyt1801g829kcal57.6g86.5g27g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.9g0g
Tilli, tuore 300g90kcal11.1g2.7g2.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15372g14796kcal1087.2g1111.2g634g72.6g
Valittu annoskoko7686g7398kcal543.6g555.6g317g36.3g
Annoskoko puolitettuna3843g3699kcal271.8g277.8g158.5g18.2g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063