Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broileri-Ohravuoka

Siis tämä on myllyn paras sivustolta otettu resepti.

6-8:lle

2½ dl Myllyn Paras Esikypsytettyjä Ohrasuurimoita (rikottuja tai kokonaisia)

n. 500g marinoituja broilerin filepaloja tai -suikaleita

2sipulia (tai 200 g pakastesipulikuutioita)

(4-6hienonnettua valkosipulin kynttä)

200g pakastevihanneksia

½tl jauhettua musta- tai viherpippuria

1-2tl suolaa

1rkl persiljaa (tai nippu tuoretta)

1lvettä

Voitele isohko laakea uunivuoka öljyllä.

Mittaa vuokaan kaikki ainekset raakoina ohjeen järjestyksessä ja sekoita niitä hieman ennen veden kaatamista ainesten päälle.

Anna kypsyä 225 asteisen uunin alimmalla tasolla 45 min (Rikotuista Esikypsytetystä Ohrasuurimoista) tai 60 min (Kokonaisesta Esikypsytetystä Ohrasuurimoista).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy rainbow0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Aurinkokasvikset (Kesäpöytä,pakaste)50g14kcal0.5g2.5g0.2g1.2g
KOKKI Hunajamarinoitu broilerin filee 100 g67g67kcal12.7g1.2g1.1g0g
Ohrasuurimo, rikottu MyllynParas36g115kcal3.9g22.6g0.7g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g404kcal34.2g52.6g5.6g10.6g
Valittu annoskoko153g202kcal17.1g26.3g2.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna77g101kcal8.6g13.2g1.4g2.7g
Arvot/100g100g132kcal11.2g17.2g1.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29528