Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 375g175kcal1.9g31.5g0.7g7.1g
Raparperi 150g51kcal1g8.3g0.2g2.1g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g90g324kcal10.8g63g2.2g3.6g
Sokeri 30g122kcal0g30g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g1342kcal27.4g265.6g6.2g25.6g
Valittu annoskoko1395g671kcal13.7g132.8g3.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna698g335kcal6.9g66.4g1.6g6.4g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483