Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 875g407kcal4.4g73.5g1.7g16.6g
Raparperi 350g118kcal2.4g19.3g0.4g4.9g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g210g756kcal25.2g147g5g8.4g
Sokeri 70g284kcal0g69.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6510g3130kcal64g619.4g14.2g59.8g
Valittu annoskoko3255g1565kcal32g309.7g7.1g29.9g
Annoskoko puolitettuna1628g783kcal16g154.9g3.6g15g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483