Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 1000g465kcal5g84g2g19g
Raparperi 400g135kcal2.8g22g0.4g5.6g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g240g864kcal28.8g168g5.8g9.6g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g3577kcal73.2g707.8g16.4g68.4g
Valittu annoskoko3720g1789kcal36.6g353.9g8.2g34.2g
Annoskoko puolitettuna1860g894kcal18.3g177g4.1g17.1g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483