Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g80g465kcal17.5g15.9g40.5g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g150g428kcal44.3g5.3g25.5g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g250g683kcal50g2.5g55g0g
Pakastepinaatti rainbow300g60kcal9.3g1.5g2.4g3.9g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 200g53kcal6.6g6.2g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g50g134kcal14.2g1.2g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2407g4836kcal313.4g67.4g383g8g
Valittu annoskoko1204g2418kcal156.7g33.7g191.5g4g
Annoskoko puolitettuna602g1209kcal78.4g16.9g95.8g2g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295697