Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g400g560kcal64g10g29.6g0.4g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Creme Bonjour 15% valkosipuli200g360kcal13.6g7.6g30g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g176g616kcal22.9g117.9g4.4g12.3g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g160g400kcal27.2g0.2g32g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g230g47kcal1.4g8.7g0.7g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2348g3983kcal259.4g291.4g193.4g32.2g
Valittu annoskoko1174g1991kcal129.7g145.7g96.7g16.1g
Annoskoko puolitettuna587g996kcal64.9g72.9g48.4g8.1g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116