Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsasalaatti (Kevennys)

Ainekset:

1 pnt Vihreä parsa
1 pnt Valkea parsa
1 ras Miniluumutomaatti
1 kpl Punasipuli
0,1 l Punaviinietikka
3 rkl Hunaja
1 pnt Ruohosipuli

Rypsiöljyä
Suolaa ja Mustapippuria maustamiseen

Ohje:

Kuori ja leikkaa punasipulit suikaleiksi.

Ota kattila, laita etikka ja hunaja kattilaan, kiehauta ja lisää leikatut punasipulit kattilaan ja anna hautua, kunnes sipulit ovat läpikuultavan punaisia.

Huuhtele tomaatit, asettele uunipellille ja paahda uunissa 175 asteessa noin 8 minuuttia.

Kuori ja poista kannat parsoista, keitä noin 3-5 minuuttia paksuudesta riippuen.

Jäähdytä kylmässä valuvassa vedessä.

Pilko parsat ja siivilöi sipulit.

Leikkaa ruohosipulit pieniksi, yhdistä raaka-aineet ja sekoita.

Mausta ja asettele lautaselle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Tankoparsa, vihreä500g60kcal6.5g6g1g17.5g
Parsa 500g78kcal6.4g6g1g7.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Miniluumutomaatti, annos 250g250g50kcal1.5g8.3g0.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Ruohosipuli, tuore100g27kcal1.4g3.8g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3056g1069kcal35.2g156.8g27.4g56.6g
Valittu annoskoko1528g534kcal17.6g78.4g13.7g28.3g
Annoskoko puolitettuna764g267kcal8.8g39.2g6.9g14.2g
Arvot/100g100g35kcal1.2g5.1g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296346