Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)
Ainekset:
12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton
Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen
Ohje:
Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.
Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.
Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.
Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.
Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.
Asettele lautaselle ja tarjoile.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa
Kevennys