Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia400g560kcal68g0g32g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)10g40kcal0.7g5.9g1.4g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g250g75kcal2.5g15g0.5g0g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1373g1827kcal142.4g41.8g121.8g0g
Valittu annoskoko687g914kcal71.2g20.9g60.9g0g
Annoskoko puolitettuna343g457kcal35.6g10.5g30.5g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435