Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g170g148kcal30.6g2.6g1.7g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)150g261kcal26.4g0g17.4g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g75g7.5kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Kurkku 150g16kcal0.8g2.1g0.2g1g
Tomaatti 150g34kcal0.8g5.2g0.5g2.1g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g200g130kcal26g4g0.6g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore30g7.5kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2050g1268kcal172.6g43.8g42g11.6g
Valittu annoskoko1025g634kcal86.3g21.9g21g5.8g
Annoskoko puolitettuna513g317kcal43.2g11g10.5g2.9g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296573