Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore300g93kcal2.1g16.5g0.3g4.2g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Sokeri128g518kcal0g127.4g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g380g1444kcal27g191.1g61.6g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1815g4109kcal58.2g670g123.8g22g
Valittu annoskoko908g2055kcal29.1g335g61.9g11g
Annoskoko puolitettuna454g1027kcal14.6g167.5g31g5.5g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847