Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali360g76kcal4.3g12.2g0.7g7.6g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g36g101kcal6.5g0.2g8.3g0g
Siirappi 18g54kcal0g13.3g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g31g100kcal3.4g19.6g0.6g3.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 174g223kcal36.1g0g8.7g0g
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g1603kcal106g119.8g76.6g33.8g
Valittu annoskoko1035g801kcal53g59.9g38.3g16.9g
Annoskoko puolitettuna518g401kcal26.5g30g19.2g8.5g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970