Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali479g101kcal5.8g16.3g1g10.1g
Sipuli (kuorittu)156g42kcal2g7.5g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g48g134kcal8.6g0.2g11g0g
Siirappi 24g72kcal0g17.8g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g42g133kcal4.6g26.2g0.8g4.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 232g298kcal48.1g0g11.6g0g
Voi 32g232kcal0.4g0.1g26g0g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g2137kcal141.4g160g102.2g45g
Valittu annoskoko1380g1068kcal70.7g80g51.1g22.5g
Annoskoko puolitettuna690g534kcal35.4g40g25.6g11.3g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970