Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali599g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g60g168kcal10.8g0.3g13.8g0g
Siirappi 30g90kcal0g22.2g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g52g166kcal5.7g32.7g1g6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 290g372kcal60.1g0g14.5g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3450g2671kcal176.6g200g127.8g56.2g
Valittu annoskoko1725g1335kcal88.3g100g63.9g28.1g
Annoskoko puolitettuna863g668kcal44.2g50g32g14.1g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970