Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali719g152kcal8.6g24.5g1.4g15.1g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g72g201kcal12.9g0.4g16.5g0g
Siirappi 36g108kcal0g26.6g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g62g199kcal6.9g39.3g1.2g7.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 348g447kcal72.1g0g17.4g0g
Voi 48g348kcal0.6g0.2g39g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g3205kcal211.8g240g153.2g67.6g
Valittu annoskoko2070g1603kcal105.9g120g76.6g33.8g
Annoskoko puolitettuna1035g801kcal53g60g38.3g16.9g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970