Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali839g177kcal10.1g28.5g1.7g17.6g
Sipuli (kuorittu)273g74kcal3.5g13.1g0.5g4.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g84g235kcal15.1g0.4g19.3g0g
Siirappi 42g127kcal0g31.1g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g73g233kcal8g45.8g1.5g8.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 406g521kcal84.1g0g20.3g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4830g3739kcal247.2g279.8g179g78.6g
Valittu annoskoko2415g1870kcal123.6g139.9g89.5g39.3g
Annoskoko puolitettuna1208g935kcal61.8g70g44.8g19.7g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970