Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali959g202kcal11.5g32.6g1.9g20.1g
Sipuli (kuorittu)312g84kcal4.1g15g0.6g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g96g269kcal17.3g0.5g22.1g0g
Siirappi 48g145kcal0g35.5g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g83g266kcal9.1g52.4g1.7g9.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 464g596kcal96.2g0g23.2g0g
Voi 64g464kcal0.8g0.3g52g0g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g4273kcal282.8g320.2g204.6g90g
Valittu annoskoko2760g2137kcal141.4g160.1g102.3g45g
Annoskoko puolitettuna1380g1068kcal70.7g80.1g51.2g22.5g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970