Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1079g228kcal12.9g36.7g2.2g22.7g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.7g0.9g11.2g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g108g302kcal19.4g0.5g24.8g0g
Siirappi 54g163kcal0.1g40g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g94g299kcal10.3g58.9g1.9g10.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 521g670kcal108.2g0g26.1g0g
Voi 72g522kcal0.9g0.3g58.5g0g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6210g4808kcal318.2g359.8g230.2g101.4g
Valittu annoskoko3105g2404kcal159.1g179.9g115.1g50.7g
Annoskoko puolitettuna1553g1202kcal79.6g90g57.6g25.4g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970