Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1199g253kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Sipuli (kuorittu)390g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g499g140kcal3g29.7g1g12.5g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g120g336kcal21.6g0.6g27.6g0g
Siirappi 60g181kcal0.1g44.4g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g104g332kcal11.4g65.4g2.1g11.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 579g745kcal120.2g0g29g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6900g5342kcal353.6g399.8g255.8g112.4g
Valittu annoskoko3450g2671kcal176.8g199.9g127.9g56.2g
Annoskoko puolitettuna1725g1336kcal88.4g100g64g28.1g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970