Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1200g253kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Sipuli (kuorittu)390g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g120g336kcal21.6g0.6g27.6g0g
Siirappi 60g181kcal0.1g44.5g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g104g333kcal11.4g65.5g2.1g12g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 580g746kcal120.4g0g29g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6908g5348kcal354g400.4g255.8g112.6g
Valittu annoskoko3454g2674kcal177g200.2g127.9g56.3g
Annoskoko puolitettuna1727g1337kcal88.5g100.1g64g28.2g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970