Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali240g51kcal2.9g8.2g0.5g5g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g24g67kcal4.3g0.1g5.5g0g
Siirappi 12g36kcal0g8.9g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g21g67kcal2.3g13.1g0.4g2.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 116g149kcal24g0g5.8g0g
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g1068kcal70.6g80g51.2g22.4g
Valittu annoskoko690g534kcal35.3g40g25.6g11.2g
Annoskoko puolitettuna345g267kcal17.7g20g12.8g5.6g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970